Koeriersdienst Zwitserland

Spoedtransport of koerier naar Zwitserland

Hoewel u misschien het gevoel heeft dat Zwitserland niet zo heel ver weg ligt kost het u als ondernemer toch vaak enkele dagen om er een transport naartoe of vandaan te krijgen. U bent afhankelijk van de vertrekdagen en transittijden van uw transporteur. En laat nou net uw zending ontzettend veel haast hebben. Gelukkig hebben wij daar iets op gevonden: een dedicated spoedtransport naar Zwitserland, die u slechts “one-way” betaalt. Uniek in zijn soort!

Spoed Transport Zwitserland - Gotthard tunnelMet zo’n sneltransport naar Zwitserland weet u altijd per omgaande waar u aan toe bent. Doet u bijvoorbeeld een aanvraag bij ons, dan ontvangt u altijd binnen dertig minuten een persoonlijke offerte. Ook als u een koerier Zwitserland Nederland nodig heeft overigens. En in die offerte vindt u ook al de gegarandeerde aankomsttijd van uw transport.

  • Sneltransport naar Zwitserland
  • Tot wel 1.500 kilo lading vervoeren
  • Binnen 30 minuten een op maat gemaakte offerte
  • Gegarandeerde vertrek- en aankomsttijden
  • Dé specialist als koerier naar Zwitserland
  • Wij maken uw douanedocumenten op

 

Snel over een spoedtransport naar Zwitserland beschikken

Koerier naar Zwitserland - Bern

Als u een aanvraag voor een koerier naar Zwitserland doet, dan wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. U doet de aanvraag immers niet voor niets. Daarom zijn wij er volledig op ingesteld om uw goederen binnen enkele uren onderweg te hebben. Dat komt aan de ene kant omdat we jarenlange ervaring met koerierszendingen hebben, en aan de andere kant omdat we in heel Europa een netwerk aan betrouwbare koeriers hebben.

Dat betekent dat we u dezelfde voorwaarden kunnen bieden als u een spoedtransport Zwitserland Nederland nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u een belangrijke zending snel in uw bezit wilt hebben. Wij kunnen binnen 12 uur een spoedtransport in Zwitserland afleveren! Zoekt u een koerier naar Zwitserland? Dan kunnen wij u zeker verder helpen.

Contact

Het enige dat u hoeft te doen om ons een spoedtransport Zwitserland Nederland – of vice versa – op te laten zetten is even contact met ons opnemen. Geef ons dan uw wensen door, dan sturen wij u direct een persoonlijke offerte toe. En daarna kan het transport meteen beginnen, sneller kan simpelweg niet!


TransUrgent® | Urgent & Express Transport

Uw zending binnen enkele uren onderweg zonder teveel te betalen? Neem direct contact op met een van de planners van TransUrgent®. We helpen u direct verder met een scherpe offerte en gegarandeerde laad- en lostijden. U kunt ook online een offerte aanvragen en u ontvangt binnen 30 minuten een aanbod.