Over TransUrgent

TransUrgent | Urgent & Express Transport ® is een geregistreerde handelsnaam van TTS Quality Logistics B.V. en heeft als doel het leveren van uitstekende performance op gebied van Spoed en Urgent transport door geheel Europa. De kracht van TransUrgent kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met diverse sneltransporters en koeriers, verdeeld over geheel Europa. Hierdoor is het mogelijk dat er binnen enkele uren, waar dan ook in Europa, een koerier beschikbaar kan worden gesteld. Door het grote inkoopvolume en ruime beschikbaarheid kan TransUrgent een uniek concept bieden: de klant betaalt het transport op single trip basis. U betaalt dus alleen de heenweg, en TransUrgent zorgt voor de retour vracht. Uniek in de koerierswereld!

 

TransUrgent - Urgent & Express TransportHet ontstaan van TransUrgent

TransUrgent is eigenlijk ontstaan door klantwensen. Het team achter TransUrgent kreeg steeds vaker vragen van klanten om enkele pallets of een machine met grote spoed naar een eindbestemming in Europa te brengen. Hierdoor is een netwerk opgebouwd met koeriers door geheel Europa. Door de intensieve samenwerking met deze koeriers biedt TransUrgent de mogelijkheid om ieder soort zending tot 1500 kg en beperkte afmetingen dedicated door Europa te vervoeren. Goed te weten is dat het hierbij niet uitmaakt waar de zending geladen moet worden of waar de zending in Europa naar toe moet. Verdeeld over Europa staan koeriers in de startblokken om zendingen te laden. Het zal u verbazen hoe snel wij uw spoedtransport kunnen vervoeren.

 

Over TTS Quality Logistics B.V.

TTS-Logo-e1429258634696.pngOmdat TransUrgent onder TTS Quality Logistics B.V. valt bent u ervan verzekerd dat er een professionele partij achter staat. TTS Quality Logistics bestaat al sinds 1986 en is een logistiek dienstverlener met 3 specialismen: Transport, Warehousing en Customs. U kunt dus ook voor reguliere transporten bij TTS terecht. Een hoog service niveau en persoonlijk contact staan centraal bij zowel TransUrgent als TTS. Alle transporten zijn verzekerd conform de CMR voorwaarden voor internationaal transport. Wilt u additioneel verzekeren? Ook geen probleem! Vraag de transportplanners naar de mogelijkheden.


TransUrgent® | Urgent & Express Transport

Uw zending binnen enkele uren onderweg zonder teveel te betalen? Neem direct contact op met een van de planners van TransUrgent®. We helpen u direct verder met een scherpe offerte en gegarandeerde laad- en lostijden. U kunt ook online een offerte aanvragen en u ontvangt binnen 30 minuten een aanbod.